ΠΡΟΦΙΛ

Η Theta design & construction ιδρύθηκε εν μέσω κρίσης το 2009 στην Αθήνα από την Θέμιδα Παπαδοπούλου και μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πληθώρα έργων.
Από την αρχή της πορείας μας έχουμε σταθερούς πελάτες οι οποίοι μας εμπιστεύονται διατηρώντας μακροχρόνια συνεργασία, γεγονός που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και κάθε φορά να ξεπερνάμε τον εαυτό μας αλλά και τις προσδοκίες των πελατών μας. Αντιμετωπίζουμε κάθε νέο project με αφοσίωση έχοντας σαν προτεραιότητα την καινοτομία και την άριστη υλοποίηση.
Το γραφείο μας πλαισιώνεται από μια ομάδα έμπειρου τεχνικού προσωπικού η οποία και συνεχώς διευρύνεται.

Η Theta design & construction αναλαμβάνει την αρχιτεκτονική μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή ιδιωτικών κατοικιών, επαγγελματικών χώρων καθώς και εκθεσιακών περιπτέρων.

Για εμάς κάθε project είναι μια νέα πρόκληση που την παίρνουμε προσωπικά.
Ανεξαρτήτως του μεγέθους του κάθε project, το αντιμετωπίζουμε με την ίδια βαρύτητα. Σεβόμενοι το budget σας, δημιουργούμε χώρους λειτουργικούς, με δυνατή ταυτότητα που αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.
Διαφωνώ