Ανακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους Αθήνα

Ανακαίνιση διαμερίσματος στους Αμπελόκηπους Αθήνα.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 18 όροφο του πύργου Απόλλων με καταπληκτική θέα και φωτισμό.
Η Theta design ανέλαβε την μελέτη επίβλεψη και τον συντονισμό των εργασιών για την ανακαίνιση του διαμερίσματος.
Ο χώρος διαμορφώθηκε εκ νέου καθώς υπήρχαν πολλά λειτουργικά λάθη και χαμένοι χώροι.
Ο χώρος της κουζίνας χωρίστηκε έξυπνα από τον χώρο του σαλονιού και της τραπεζαρίας, ώστε να φαίνεται μεγαλύτερος ο χώρος αλλά και να κρύβονται τα “ακατάστατα” σημεία της.
Στο δάπεδο εφαρμόστηκε τσιμεντοκονία Spatolato της εταιρείας Gobbetto και από επάνω εφαρμόστηκε διάφανη ρητίνη για να δωθεί το τελικό glossy αποτέλεσμα. Στους τοίχους εφαρμόστηκε σταμπωτός σοβάς λευκό τουβλάκι. Άλλα σημεία των τοίχων αλλά και στα πορτάκια της κουζίνας τοποθετήθηκε κρύσταλλο βαμένο εσωτερικά, δημιουργώντας ένα παιχνίδι αντανακλάσεων. Εντυπωσιακή είναι και η κατασκευή του ενυδρείου σε περίοπτο σημείο του σαλονιού.
Το wc των επισκεπτών είναι σχεδιασμένο στην ίδια φιλοσοφία με τον κυρίως χώρο.
Στον σχεδιασμό του master bedroom δώσαμε έμφαση ώστε η αίσθηση να είναι ενός εννιαίου χώρου με λουτρό και walking closet. Αυτό το πετύχαμε με την εννιαία εφαρμογή υλικών και επίπλων, καθώς και με την διαχωριστική πόρτα αμμοβολής, όπου ακόμα και όταν είναι κλειστή οι μορφές αχνοφαίνονται.
Το δάπεδο είναι πλωτό ημιμασίφ της εταιρείας Tarkett. Οι τοίχοι του μπάνιου καθώς και μέρος του τοίχου υπνοδωματίου έχουν επενδυθεί με μάρμαρο βράτσα.
Μεγάλη προσοχή έχει δωθεί στον φωτισμό όλου του σπιτιού, καθώς δίνονται πολλές επιλογές ανά διάθεση και κατάσταση.
Στο διαμέρισμα έχει εγκατασταθεί σύστημα smart home, έτσι ο ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται τον φωτισμό, την οικιακή ασφάλεια, το home theatre, την ψυχαγωγία, τη ρύθμιση του περιβάλλοντος (ρύθμιση θερμοστάτη καλοριφέρ, ενεργοποίηση και ρύθμιση κλιματιστικού κλπ) εξ αποστάσεως.
Σε συνδυασμό με τον vrv κλιματισμό η εξοικονόμηση ενέργειας είναι σημαντική.

ΠΕΛΆΤΗΣ
.

Location
Αμπελόκηποι

Year
2016