ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή. Αρχιτεκτονική χώρων.

Η μελέτη και επίβλεψη κατασκευής αποτελούν το θεμέλιο για τη δημιουργία επιτυχημένων και βιώσιμων έργων. Στο αρχιτεκτονικό μας γραφείο, αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη και επίβλεψη κάθε στάδιου της κατασκευής, εγγυώμενοι την αρχιτεκτονική αρμονία, την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα.

Με προσήλωση στην καινοτομία και τη συνεργασία με τους πελάτες μας, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε χώρους που αντανακλούν την ιδιαιτερότητα και τις ανάγκες κάθε έργου.

Με την επαγγελματική μας επίβλεψη, εξασφαλίζουμε όχι μόνο την εγκαίρη και οικονομικά αποδοτική ολοκλήρωση του έργου, αλλά και την πλήρη συμμόρφωση με τις αρχιτεκτονικές προδιαγραφές και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας.

Εάν επιδιώκετε την άριστη κατασκευή με στυλ και λειτουργικότητα, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

Η Theta design & construction αναλαμβάνει την μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων.
Με διαρκή ενημέρωση των τάσεων και των νέων υλικών σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, εγγυόμαστε για ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Από την αρχή μέχρι το τέλος οι υπηρεσίες μας χωρίζονται σε 4 φάσεις, τις οποίες μπορούμε να καλύψουμε ολόκληρες ή και τμηματικά:

* Μελέτη και σχεδιασμός καταστήματος με κατασκευαστικά σχέδια και 3d φωτορεαλιστικές απεικονίσεις.
* Έρευνα αγοράς και προϋπολογισμός
* Επίβλεψη και κατασκευή
* Συνεχής υποστήριξη

 

Ανακαίνιση Κατοικιών

Φτιάξτε το σπίτι των ονείρων σας ξέγνοιαστα, γρήγορα και οικονομικά. Με τον σωστό προγραμματισμό, την λειτουργική προσέγγιση από επαγγελματίες και το έμπειρο τεχνικό προσωπικό που διαθέτουμε, το αποτέλεσμα θα είναι άρτιο και χωρίς εκπλήξεις στον προϋπολογισμό.
Με μία επίσκεψη και την αποτύπωση του χώρου σας μπορούμε να σας προτείνουμε μέσω φωτορεαλιστικών απεικονίσεων την μορφή της κατασκευής, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν και το κόστος όλων αυτών συνολικά.

Ανακαίνιση Εμπορικών Χώρων

Η ανακαίνιση των καταστημάτων γίνεται με σκοπό να τραβήξει το μάτι σε νέους πελάτες και να ανανεώσει ενδυναμώσει την σχέση με τους υπάρχοντες πελάτες.
Με τον σωστό σχεδιασμό οι χώροι γίνονται πιο λειτουργικοί, κατευθύνουν τον πελάτη εύκολα στα σημεία που πρέπει, με αποτέλεσμα τις αυξημένες πωλήσεις.

Κατασκευή Εκθεσιακών Περιπτέρων

Ο χώρος των εκθέσεων για εμάς είναι μια πρόκληση που αγαπάμε.
Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πρέπει να στηθεί μια ολόκληρη κατασκευή και σε μικρό διάστημα θα πρέπει ο κάθε εκθέτης να προσεγγίσει νέους εν δυνάμει πελάτες.
Με τον σωστό σχεδιασμό και δυνατό branding το αποτέλεσμα είναι σίγουρη επιτυχία.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.
Διαφωνώ